lunes, 14 de octubre de 2013

SMART CARS.

SMART CARS ARE A GOOD OPTION FOR DRIVERS CURRENTLY, BECAUSE MANY COMPANIES IN THE WORLD  ARE THINKING IN MAKE A  CARS  THAT CAN SAVE LIVES OR  TO PREVENT ACCIDENT .

AN EXAMPLE OF A SMART CAR TODAY IS (FORD ESCAPED) A NEW CAR BY FORD COMPANY THIS CAR IS REALLY INTERESTING, BECAUSE THIS CAR PARKING ITSELF, IT AMAZING THIS CAR HAVE A SENSOR AT THE TRUNK DOOR THAT YOU CAN OPEN WITH ONLY PASS YOUR FEET   AND THIS CAR CAN REDUCE THE SPEED AUTOMATICALLY, WHEN YOU ARE DRIVING IN A CURVE TO PREVENT AN ACCIDENT.

I THINK SMART CARS SHOULD BE MAKING MORE SAFETY CREW’S ROUTE. BECAUSE MANY PEOPLE THAT DON’T USE CARS, BECAUSE THINK’S THAT IS DANGEROUS TO DRIVE ,THESE PEOPLE CAN SEE THAT CARS ARE VERY DIFFERENT NOW, BECAUSE PREVENT ACCIDENTS AND NOW THEY CAN USE IT.


I DON’T HAVE CAR BUT WHEN I GO TO HAVE ONE, I HOPE, THAT I CAN  TO BUY  A SMART CAR THAT DRIVE FOR ME AND I CAN SEE TV WHILE  I AM IN THE WAY .

2 comentarios:

  1. In the future i wish to drive a car like this, because we are living a new era of cars that has hight-technology, it is ambitious to have this type of vehicles.

    Impress many peoples on the street and this can generate envy to others peoples.

    ResponderEliminar
  2. In a modern country, technology has a tendency to revolutionized the way many people work and live.

    In my opinion, start cars have come to make easier people driving. The matter is who can afford it, and how can it affect possitively or negatively his/her economic situation.

    ResponderEliminar